Presse

AM er igen i pressen

“Vi har siden dag 1 arbejdet udfra en fast struktur, rutine og ramme. Vi har en drøm om at skabe succes for andre, via det vi kan i Field Marketing, men også at skabe succes for os selv i AM. Med det mener vi, at vi altid skal være lidt mere ekstreme end andre – altid ydmyg – altid krævende – altid de bedste indenfor vores felt. Vi skal gøre det ved udelukkende at uddanne, udvikle og forfremme fra egne rækker – hvilket er den mest udfordrende og krævende virksomhedspolitik for en iværksættervirksomhed, der ønsker så høj vækst, som vi gør. Vi oplever modgang på modgang, men – via vores ekstreme fightervilje -skal vi skabe resultater, som ingen andre kan – for kunderne, for vore ansatte og for AM!” fortæller Salgsdirektør Anders Torp

Børsen kårer AM til Ugens Iværksætter!

Børsen har skrevet en flot artikel om AM. En artikel som AM er stolt af, da vi alle i AM har arbejdet hårdt for at bringe AM til det sted vi er i dag – men vi vil videre og flere eventyr venter!

I artiklen bliver branchen Field Marketing også anerkendt og forklaret som en seriøs branche, der skiller sig ud fra alle andre kommunikationskanaler eller salgs og markedsføringskanaler.

Læs her om hvad medierne har skrevet af flotte ord om AM!