• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Vil du være en del af AM?

Som ansat i AM, kommer du til at arbejde i et bureau, hvor vi arbejder fokuseret og engageret i teams, for at nå de resultater, som gør os til et af de førende salgsbureauer i Danmark.

Vi er ansigtet udad til for vore kunder. Et ansigt som giver en positiv opmærksomhed med flotte salgsresultater.

På 10 år har vi udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed og indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af.

 

 

Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker.

Hvilket betyder, at hos AM sales er der altid mulighed for altid at avancere og gøre videre karriere indenfor salg og ledelse. Vores karrieregang er som følger:

 

  1. Account manager – Her indgår du i et team og skal opretholde dine budgetter og bidrage til teamets og kontorets fortsatte udvikling.
  2. Teamleder – Her har du ansvaret for dit eget og dit teams budget og målsætning. Du indgår i kontorets ledergruppe og refererer til den øverste ansvarlige på kontoret.  Uden tvivl en af vores mest attraktive, givende og krævende stillinger!
  3. Salescoach – Her er du bindeleddet mellem AM og vor klient og skal sørge for at alt går som planlagt på det pågældende projekt.
  4. Regions Salgschef – Her har du ansvaret for et helt kontor og region. Ansvaret for alt salg, rekruttering og udvikling. Ansættelser og afskedigelser. Øverste motivator og igangsætter! Man indgår samtidig i øverste ledergruppe for AM – Nok en af vores mest attraktive stillinger på alle punkter!
  5. Salgschef Danmark – Her har du ansvaret for alt salg, rekruttering og udvikling i landet og skal samtidig sørge for at AM-værdier bliver opretholdt.
  6. Salgsdirektør – Her skal du videreudvikle og følge op på salgschefer og teamledere. Du skal planlægge landets videre økonomiske positive drift, holde ledermøder og være øverste ansvarlige for alle resultater.