Natur-energi

 

En anden af vore tidligere kunder var energiselskabet Natur-Energi, som tilbød grøn el til forbrugerne og samtidig var forbrugeren med til at støtte bl.a. Folkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove. Der blev fokuseret på 2 af Natur-Energis produkter. Det ene hed Elskov, hvor forbrugeren støttede Verdens Skove, der hjalp til med at bevarer regnskoven. Det andet hed Nødstrøm, hvor hjælpen gik gennem Folkekirkens Nødhjælp, der hjalp steder i verden, som var ramt af klimaproblemerne. Her havde AM på under 4 år skrevet mere end 70.000 tilfredse kunder op til begge produkter.

 

Citater fra brugere på Trustpilot.

Jeg har været ude for mange sælgere i mit liv, men på Natur-energi har jeg mødt de bedste. De har også et godt produkt, og det er jo hamrende vigtigt at hjælpe, hvor man kan.

Hververe der tror på deres job… Jeg blev utrolig glædeligt overrasket da jeg hørte om Naturenergi. Jeg prøver så vidt muligt at støtte vedvarende energi, så da Peter standsede mig på gaden for at høre om jeg havde lyst til at skifte til Naturenergi, blev jeg ellevild. Han forklarede først hvad det gik ud på og hvilke måder man kan støtte, enkelt og overskueligt, og siden hvor nemt det er og hvor lille en prisforskel der er fra andre energiselskaber. Mens jeg udfyldte mine papirer havde vi en herlig snak om grundene til at vælge grøn energi og støtte til de forskellige fraktioner. En oplevelse der virkelig løftede min dag, og et valg jeg nu glæder mig over hver eneste gang jeg får min regning!

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›