Mød en AM’er

Jeg blev som ung og helt grøn ansat hos AM d. 29 september 2008. Jeg blev smidt lige ud i det, og har skullet kæmpe fra første dag. Jeg er blevet presset til at yde mere og bedre – og sjovt nok, så gjorde jeg det!

Jeg har lært rigtig meget igennem min tid hos AM, bl.a. at man kan hvad man vil!

Jeg kom fra Aalborg kontoret og flyttede efter kort tid til København for, at starte vores afdeling her.

At komme fra Aalborg og skulle sælge til københavnere er en omvæltning, men jeg fik god støtte, og jeg troede på det.

Hvis jeg sammenligner min person i dag med i 2008, så har jeg rykket mig meget, og jeg kan se 2 forskellige personligheder. Jeg er blevet langt mere sulten efter at ville yde endnu mere, for at få mere succes.

En af de ting, som jeg rigtig har bidt mærke i, er det sammenhold, der er på kontorerne. Alle er altid villig til at give et ekstra nap for at nå dagens budget, og hvis der er en, der har brug for en hjælpende hånd, så gives den altid fra enten kollegaen eller lederen.

Jesper Krogh, Salgschef Danmark & Partner

 


Jeg søgte nogle nye udfordringer, og det fik jeg på Aarhus kontoret ved AM! Jeg kom ind på et kontor, hvor jeg med det samme kunne mærke viljen, og at det var en flok fightere, som holdt til her. Kort efter jeg blev ansat var der AM Fight Day – og selvfølgelig vandt vi fra Aarhus.

Når hverdagen kører, kan man også mærke den her kamp, som folk bare VIL vinde. Det giver én så meget som menneske at mærke og være en del af.

Selv kan jeg mærke selvtilliden bare vokser og vokser, når man også bliver bekræftet i, at man har gjort sit arbejde godt.

Jeg har arbejdet mig op gennems AMs karriere stige, første som Teamleder traniee, så Teamleder, så Salgschef Traniee for den dag i dag at stå som Salgschef for Aarhus og region Midtjylland. Den rejse har lært mig utrolig meget, ikke mindst om mig selv, men også om hvordan man motivere og udvikler på andre. Det er i sær det sidste jeg elsker ved mit job den dag i dag – At se andre folk vokse og nå mål de aldrig selv troede de ville kunne.

Nu står jeg som sagt som Salgschef på Aarhus kontoret og region Midtjylland, og jeg har ikke i sinde at holde her! HUA!

Klaus Toft, Salgschef Aarhus 

 

 

Jeg blev ansat hos AM i marts 09, hvor jeg – med det samme – kunne mærke, der var forventninger til, at dags budgetterne skulle nås. Jeg fik en oplæring i Field Marketing salg, og hvordan det gøres hos AM. Herefter var det ud og sælge. Det var en oplevelse fra første dag, og jeg lærte i rivende fart, hvordan de forskellige potentielle kunder skulle takles.

Jeg kom ind med ét mål – at få en karriere i AM. Dette gjorde jeg opmærksom på, og derefter blev der sat mange krav og forventer til mig.

Hver dag var meget lærerig, men uden tvivl også hård.

I dag er jeg Teamleder i København, og jeg har ikke tænkt mig at stoppe her. Det er et yderst loyalt firma, hvilket også smitter af på markedskonsulenterne. Det er en fryd at komme på job, og fornemme gåpåmodet, viljen og gejsten fra alle folk på kontoret.

Malene Espersen, Teamleder København