Karrieremuligheder i AM

 

Vi uddanner, udvikler og forfremmer kun fra egne rækker!

 

Hvilket betyder, at hos AM er der bestemt mulighed for altid at avancere og gøre videre karriere indenfor salg og ledelse.

Vores karrieregang er som følger:

Markedskonsulent – her indgår du i et team og skal opretholde dine budgetter og bidrage til teamets og kontorets fortsatte udvikling.

Lederaspirant – I AM er vi altid på udkig efter morgendagens talenter/stjerner. Her er vores lederaspiranter den talentmasse, hvor vi vil kigge efter den næste leder hele tiden. Her vil man blive del af en gruppe, som indeholder de mest talentfulde medarbejdere i bureauet. Man vil blive testet i ledelsesopgaver, som oplæringer, standbookning, motivering, coaching samt videregive salgs og produktviden til andre medarbejdere.
Efter 6-8 uger i denne stilling ved vi, om du er klar til at varetage et ansvar for mere end dig selv.

Teamleder – Her har du ansvaret for dit eget og dit teams budget og målsætning. Du indgår i kontorets ledergruppe og refererer til den øverste ansvarlige på kontoret.  Uden tvivl en af vores mest attraktive, givende og krævende stillinger!

Salescoach – Her er du Salgeschef DKs forlænget arm. Du er rundt på de kontorer du bliver tilknyttet og hjælper med oplæringer, rette til ift AMs salgspolitik og skal være den betydelige forskel i felten salgsmæssigt.

Regions Salgschef – her har du ansvaret for et helt kontor og region. Ansvaret for alt salg, rekruttering og udvikling. Ansættelser og afskedigelser. Øverste motivator og igangsætter! Man indgår samtidig i øverste ledergruppe for AM – Nok en af vores mest attraktive stillinger på alle punkter!

Salgschef Danmark – her har du ansvaret for alt salg, rekruttering og udvikling i landet og skal samtidig sørge for at AM-værdier bliver opretholdt.

Salgsdirektør – her skal du videreudvikle og følge op på salgschefer og teamledere. Du skal planlægge landets videre økonomiske positive drift, holde ledermøder og være øverste ansvarlige for alle resultater.

 

 

 

Franchisetager – AM er det eneste salgsbureau som er bygget op som et franchise. Det betyder at du kan erhverve dig retten til en specifik region i landet, hvis regionen er ledig. Dvs du køber eksklusivt retten til at drive din egen virksomhed under AMs navn og brand og bruge AMs værktøjer, manualer, strukturer, rammer og rutiner, samt adgang til at sælge for de klienter AM samarbejder med.

Se mere om franchise her.

 

 

Så har du drømmen om at blive selvstændig, så har du muligheden her i AM

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›