Opnå opmærksomhed

Vi opdeler vores Field Marketing op i 3 tjenester som vi yder. Disse tjenester kan tilbydes individuelt eller kombineret.

Field Awareness

Awareness alene uden de to andre tjenester er svært at måle ROI* på. Dog er vores Field Awareness utrolig given og meget effektivt. Det handler om, at vi laver en identitetsopbygning igennem hvad forbrugeren ser – via en visualisering og demonstration af et produkt eller service. Her kan vi lave en bestemt og ønsket branding eller profilering af et produkt eller service. Med Field Awareness er det utrolig vigtigt at blive set – og blive set af så mange som muligt på den mest positive, alternative, sjove, udfordrende, konkurrerende eller lignende måde. Her er mulighederne mange for, at danne lige den kampagne der passer til det bestemt produkt eller service.

Field Communication

Her er vi medianen mellem klient og forbruger. Med denne service fungerer vi blot som en informationsformidlingskanal. Dette er et utrolig vigtigt redskab for mange virksomheder eller organisationer. Deres information må komme ud på den rigtige og ensformigt måde. Vælger man blot at informere med tekst, så vil der komme flere forskellige forståelser af dette budskab og det er meget svært at kvalitetssikre informationen. Ved at bruge AMs Field Communation, så vil det være uddannet konsulenter der skal sørge for at forbrugeren får den rette forståelse af dette budskab eller information – dette igennem en kvalitetssikring i samtalen, hvor disse konsulenter er uddannet i at fange de mindste misforståelser – for derefter at rette til.

Field Sales

Med Field Sales vil man altid kunne måle ROI*. Her tager vi vores klients produkt eller service direkte ud til forbrugeren – ansigt til ansigt. Denne tjeneste er én af de mest krævende opgave i salgs og markedsføringsverden, men også uden tvivl den mest effektive og målbare. Vi møder forbrugeren der hvor forbrugeren er – og her kan kun ens fantasi sætte grænser om hvor dette kunne være. Her gør vi så det vi mener vi er de bedste til – få kunden til at se det fantastiske i produktet eller servicen og opfordre til øjeblikkelig beslutning om køb. Derfor leverer vi altid en højere volumen og bedre kvalitet end de fleste andre salgskanaler, markedsføringskanaler eller kommunikationskanaler.

*ROI – Return on Investment

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›