Jeg blev ansat i AM sales i 2008, på deres kontor i København. Grunden til at jeg søgte ind til AM, var at jeg havde hørt fra andre at de var gode til at udvikle mennesker, og så synes jeg at jobbet lød virkelig spændende. Jeg startede som sælger, og efter få måneder blev jeg forfremmet til teamleder trainee. Det tog mig gennem et uddannelsesforløb på nogle måneder, hvor jeg fik ansvaret for mit eget hold, inklusive salgstræning, sparring og oplæring. Efter ca. 2 måneder blev jeg fuld teamleder. Herefter gik der 4 måneder, hvorefter jeg blev forfremmet igen – denne gang til salgschef trainee. Der startede et nyt uddannelsesforløb, hvor jeg skulle lære at styre en hel salgsafdeling. Uddannelsen var sindssygt kompetent, og jeg lærte virkelig meget omkring salg, ledelse og drift af en afdeling. Efter få måneder var jeg færdiguddannet, og havde det fulde ansvar for hele hovedstaden.

Dén rejse lærte mig virkelig meget. Jeg har efterfølgende været afdelingsdirektør i andre salgsvirksomheder, og er i dag selvstændig med egen tech virksomhed. Uden de værktøjer indenfor salg, ledelse og drift havde jeg aldrig haft muligheden for en dag at starte mit eget, og for det er jeg AM Sales evig taknemmelig.

Morten Krog, Founder and CEO Digi-Tal

Efter endt værnepligt, blev jeg i efteråret 2010 ansat hos AM. Med en masse energi, højt humør og en fandenivoldsk attitude, blev jeg ansat, under daværende Salgschef Kamilla Kristensen.
Altid har jeg været udadvendt og ekstrovert og de personlige egenskaber passede lige ind i AM regi.
Her lærte jeg at kanalisere energien korrekt og få det optimale ud af min tilgang til at arbejde.

Så tog det fart!

Ca 3 måneder efter jeg var blevet ansat, blev jeg TLT ( Teamleader Traniee) Det var en sindssyg fedt omvæltning, med ansvar. Både overfor ledelsen, men ikke mindst Teamet!

Jeg var Hooked! Aldrig har jeg følt så stor samhørighed og teamspirit. Ledelsen var der og bakkede 100% op. Det skabte mulighederne for, at jeg blev den bedst mulige leder og sælger. Tilliden var endda så stor at jeg fik ansvaret for at stable et kontor på benene i Haderslev, Sønderjylland. Fed udfordring, med meget stor personlig udvikling

I dag 10 år senere er jeg indehaver af Mikkelsen Vinduespolering, har 4 ansatte og omsatte for den første million inden for 12 måneder! Og den læring og salgstræning jeg fik under min ansættelse i AM, har utvetydigt været én af de store drivkræfter i mit virke som selvstændig. Ikke bare salget i sig selv, men i særdeleshed også min bevidsthed omkring kvalitet.

Og nåeh ja…. Så var jeg den FØRSTE  i AM´s Historie til at opnå samtlige achievement pins. Bla. 5000 personlige salg, 0 sygedage i 12 måneder, High Performer of the Month. Ect.

Tim Mikkelsen, Mentaltræner

Jeg blev ansat som sælger i AM Sales i 2008, på deres kontor i Aalborg

Min motivation for at søge jobbet dengang, var bl.a. at jeg selv kunne have indflydelse på min løn, baseret på de resultater jeg leverede – samt at være en del af et team – fyldt med energi og konkurrence mentalitet.

Fandt hurtigt ud af hvor vigtigt det var med en god energi, sult efter at lukke et salg, godt humør samt masser af personlighed og en god gennemgang af salget. Desuden så var det jo tilfredsstillende at kunne møde ind og skrive nogle gode resultater på tavlen og opnå de budgetter som var sat for ugen og måneden.

Flyttede efter ca. 6 mdr. til Odense og åbnede en ny afdeling i AM Sales – hvor jeg i første omgang greb muligheden for at blive Teamleder og senere hen som Salgschef – ansvarlig for salg, rekruttering og uddannelse af teamet i Odense.

Husker tilbage på min tid i AM Sales som en spændende og udfordrende tid, hvor flid og hårdt arbejde kunne betale sig. Tvivler på der er andre brancher, hvor man udvikler sig så meget på så kort tid – i forhold til hardcore B2C salg, at læse kunderne, tilpasse sig kunden samt bruge sit kropssprog og stemmeføring korrekt…

Mere end 14.000 stk. personlige salg er det blevet til igennem min tid hos AM Sales – De resultater taler vist for sig selv…

Jeg er i dag ansat som Key Account Manager i Elite Gaming A/S, hvor jeg arbejder med B2B salg og har ansvaret for Syd & Sønderjylland og Fyn.

Den erfaring og læring jeg kan tage med fra min tid hos AM Sales, gør at jeg har en masse gode værktøjer og bevidst om hvad der skal til i forhold til at lukke nye kunder, skabe omsætning, samt skabe langvarige relationer til vores forhandlere.

Mads Andersen, Regional Key Account Manager Elite Gaming A/S

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›