Jeg blev ansat i AM sales i 2008, på deres kontor i København. Grunden til at jeg søgte ind til AM, var at jeg havde hørt fra andre at de var gode til at udvikle mennesker, og så synes jeg at jobbet lød virkelig spændende. Jeg startede som sælger, og efter få måneder blev jeg forfremmet til teamleder trainee. Det tog mig gennem et uddannelsesforløb på nogle måneder, hvor jeg fik ansvaret for mit eget hold, inklusive salgstræning, sparring og oplæring. Efter ca. 2 måneder blev jeg fuld teamleder. Herefter gik der 4 måneder, hvorefter jeg blev forfremmet igen – denne gang til salgschef trainee. Der startede et nyt uddannelsesforløb, hvor jeg skulle lære at styre en hel salgsafdeling. Uddannelsen var sindssygt kompetent, og jeg lærte virkelig meget omkring salg, ledelse og drift af en afdeling. Efter få måneder var jeg færdiguddannet, og havde det fulde ansvar for hele hovedstaden.

Dén rejse lærte mig virkelig meget. Jeg har efterfølgende været afdelingsdirektør i andre salgsvirksomheder, og er i dag selvstændig med egen tech virksomhed. Uden de værktøjer indenfor salg, ledelse og drift havde jeg aldrig haft muligheden for en dag at starte mit eget, og for det er jeg AM Sales evig taknemmelig.

Morten Krog, Founder and CEO Fatamo

 

Efter endt værnepligt, blev jeg i efteråret 2010 ansat hos AM. Med en masse energi, højt humør og en fandenivoldsk attitude, blev jeg ansat, under daværende Salgschef Kamilla Kristensen.
Altid har jeg været udadvendt og ekstrovert og de personlige egenskaber passede lige ind i AM regi.
Her lærte jeg at kanalisere energien korrekt og få det optimale ud af min tilgang til at arbejde.

Så tog det fart!

Ca 3 måneder efter jeg var blevet ansat, blev jeg TLT ( Teamleader Traniee) Det var en sindssyg fedt omvæltning, med ansvar. Både overfor ledelsen, men ikke mindst Teamet!

Jeg var Hooked! Aldrig har jeg følt så stor samhørighed og teamspirit. Ledelsen var der og bakkede 100% op. Det skabte mulighederne for, at jeg blev den bedst mulige leder og sælger. Tilliden var endda så stor at jeg fik ansvaret for at stable et kontor på benene i Haderslev, Sønderjylland. Fed udfordring, med meget stor personlig udvikling

I dag 10 år senere er jeg indehaver af Mikkelsen Vinduespolering, har 4 ansatte og omsatte for den første million inden for 12 måneder! Og den læring og salgstræning jeg fik under min ansættelse i AM, har utvetydigt været én af de store drivkræfter i mit virke som selvstændig. Ikke bare salget i sig selv, men i særdeleshed også min bevidsthed omkring kvalitet.

Og nåeh ja…. Så var jeg den FØRSTE  i AM´s Historie til at opnå samtlige achievement pins. Bla. 5000 personlige salg, 0 sygedage i 12 måneder, High Performer of the Month. Ect.

Tim Mikkelsen, Indehaver Mikkelsen Vinduespolering

 

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›