Field Marketing i AM?

Vi gør det, vi mener vi er de bedste til i Danmark. Vi tilbyder vores klienter at få bragt deres produkt eller ydelse direkte ud til forbrugeren. Et produkt eller ydelse kræver altid en form for forklaring og præsentation, før det bliver kendt eller brugt

 

I tæt samarbejde med vores klienter analyserer vi os frem til, hvem den rigtige målgruppe er, hvor denne målgrupper er, hvordan målgruppen kontaktes og hvordan produktet sælges bedst muligt til målgruppen.

Derefter udarbejdes der rigtige setup til kampagnen. Et setup i samarbejde med AM skaber høj positiv opmærksomhed om produktet og klienten.

Herefter bliver AMs sælgere klædt på til at løfte opgaven som repræsentanter for klienten og deres produkt. Sælgerne er fuldt oplært i produktet og kan derfor ansigt-til-ansigt præsentere produktet på den rigtige tillidsbyggende måde, og svare på eventuelle spørgsmål, som kunden måtte få. Herefter er det sælgerens opgave at gøre det vi er de bedste til – at få forbrugeren til at tage beslutningen på stedet.

Ydermere lever vi også i en langt mere digitaliseret verden, hvilket stiller højere krav til klienterne, hvor de skal forsøge stadig at være i øjenhøjde med deres potentielle kunder, dette opnår man også via et samarbejde med AM.

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›