Brænder du for salg og udvikling af mennesker, og har modet til at springe ud som selvstændig?

AM søger engagerede franchisetagere i hele Danmark, som har lysten og modet til at drive sit egen salgsbureau under et stærkt brand og for branchens stærkeste klienter. Går du med en iværksætter i maven og brænder du salg, salgsledelse og udvikling af mennesker? Så er dette din mulighed for at udleve drømmen!

Om AM

AM er blandt Danmarks ældste og mest velansete bureauer indenfor Field Marketing. Stiftet i 2008 af bl.a. nuværende ejer, Mike Nielsen i Aalborg. Siden opstarten har AM leveret nogle af de flotteste salgs- og kvalitetsmæssige resultater der er set i branchen. Med over 500.000 salg og mere end 3.000.000 dialoger, så har AM oppebåret sig en stor ekspert viden og knowhow omkring 1:1 salg og som nogen kalder det, face-2-face salg. Ydermere har AM gennem de sidste 15 år udklækket nogle af branchens bedste sælgere og ledere. Ledere som enten i dag stadig er at finde i branchen eller selv er blevet succesfulde iværksættere. Af personlige meritter opnået blandet ansatte i AM kan det nævnes, at nogle har opnået at lave 14.000 personlige salg, solgt på 4 sprog, været udstationeret i Dubai, blot for at nævne nogle af dem.

Hvad kan du forvente som franchisetager?

AM er et koncept med bevist værdi. AM samarbejder altid med de største brands indenfor de enkelte brancher og med nogle klientsamarbejder der kører over 11 år, er AM en sikker garant for tillid, tryghed og eksekvering.

Som franchisetager bliver du lært grundigt op i AMs Way-Of-Doing-Things, som vil blive katalysatoren for din succes. AM hjælper dig med at finde og indrette det perfekte kontor i din region så du får det bedst mulige udgangspunkt for din forretning.
At starte som franchisetager hos AM medfører meget begrænsede opstartsomkostninger, da vores kontorer aldrig ligger på de mest dyre adresser og der er hverken krav eller behov for et stort lager – stort set alle materialer leveres og betales af vores klienter, og du vil derfor opleve, at dét at være franchisetager hos AM altid sikre lave faste omkostninger i sammenligning med mange andre virksomheder.

Hvem leder vi efter?

Den ideelle AM franchisetager har en drøm om at være sin egen chef, og samtidig være en del af et team som sammen bygger videre på det eksisterende stærke brand. Det er en fordel hvis du fra start har store vækstdrømme, og kan se dig selv varetage ansvaret for en hel region og 10-30 medarbejdere.

Du lever naturligvis op til nogle af AMs grundværdier som er punktlig, pligtopfyldende, salgsorienteret og arbejdsom – og altid med målet at yde den absolut bedste service for vores klienter.
Det er en klar fordel hvis du har erfaring indenfor salg og helst Field Marketing, men dette er ikke et krav – du vil modtage grundig oplæring i salgets ABC, samt hvordan man opbygger og leder salgsteams.
Du kan indfinde dig med at AM er et bureau der udelukkende arbejder i resultater, dvs. du kigger aldrig på klokken for at se, hvornår du har fri.
Du trives tilmed i en lederrolle med frihed under ansvar, og formår at styrke og engagere dit team af kommende medarbejdere til at yde deres bedste hver dag.

 

Hvad får du som franchisetager?

 • Et succesfuldt, unikt og ikke mindst gennemtestet koncept med minimal risiko
 • Rettigheder for en aftalt region
 • Meget attraktive indkomstmuligheder, allerede fra første måned
 • Færdigforhandlede gode priser fra alle AMs leverandører
 • Træning og oplæring i AM og deres klienters produkter, som sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt
 • Gennemtestede systemer og gratis rådgivning – ALTID
 • AM sørger for de kedelige ting, som bogføring, betaling af regninger og løn
 • Levering af et perfekt setup, hver gang, som du kan være glad for og stolt over at repræsentere og sælge
 • Grundigt udarbejdet manualer til samtlige stillinger
 • Løbende opdatering af manualer
 • Adgang til fælles drev med mere end 300 siders trænings- og ledelsesværktøjer
 • Tæt sparring og hjælp fra ekspertteam ved fysiske besøg, men også i dagligdagen via telefon og online møder.
 • Øget brand opmærksomhed igennem centraliserede initiativer – så du kan fokusere på dét du er bedst til: At sælge og lede salgsteams.
 • Og meget mere.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning.

Kontakt os allerede i dag og hør om de spændende muligheder.

Mike Nielsen, Founder
Mike@amsales.dk
6140 1141

Hvad er Field Marketing

Læs mere ›

Karriere i AM

Skab dig en karriere. Læs historien om bl.a. Tim som gik fra sælger til salgschef på 2 år. Læs mere ›