• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

I vores telemarketing afdeling får du mulighed for at præge din egen udvikling, og du får sparring til at opnå succes både privat og erhvervsmæssigt.

I denne afdeling har vores team fokus på kompetenceudvikling, og du kan forvente at blive dygtigere indenfor både salg og kommunikation.

Din store lyst til at ville lære, er grunden til, vi ansætter dig, for vi har kun folk i teamet, som har ambitioner om at ville blive bedre hver eneste dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig, hvad enten du ønsker at stige i graderne som sælger, eller har en leder gemt i maven – For du er selv i front for din udvikling hos os.

 

I Telemarketing har vi stor fokus på fællesskabet

– og du kan forvente mange sociale arrangementer, samt nogle super imødekommende og seje kollegaer.

AM er ved at bygge den bedste Telemarketing afdeling i DK, hvor medarbejderen er drivkraften. Derfor kan du til en hver tid komme med forslag til ledelsen, om hvordan dit arbejde passer bedst til dig som medarbejder – og ikke kun til os som arbejdsgiver.

 

 

En typisk dag i TM…..

kl 12.15 Alle ledere møder ind og afholder morgenledermøde
kl. 12.40 Alle account managers er mødt!
kl. 12.45 Morgensamling, og eventuel træning som afsluttes med fælles kampråb
kl. 13.00 Vi er aktive på telefonerne og skaber de første gode dialoger

Herefter går vi i gang med at passe salgsarbejdet. Kunderne kontaktes, behovet skabes, tilliden opbygges, behovet afdækkes, og salget lukkes med en sikker og solid gennemgang.

I TM arbejder man konstant med at blive den bedste udgave af sig selv. Man bliver bedre til at kommunikere med potentielle kunder, man lærer nye salgsteknikker, og får skabt den bedst mulige oplevelse med det pågældende produkt.

I TM vil man typisk arbejde i tætte teams, hvor man konstant hjælper hinanden, og bakker hinanden op for at nå de ønskede mål og budgetter.