• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Personlig udvikling

Du kan godt forberede dig på, at der vil ske meget med dig, hvis du er villig til at smøge ærmerne op og lære AMs vej til salgssucces, for hos os betyder du og vores teams udvikling alt for os.

Vi er i konstant udvikling og har derfor altid brug for nye unge salgstalenter, som vi i de sidste 10 år har specialiseret os i at ruste til det danske erhvervsliv.

Vi har utallige eksempler på unge mennesker der i deres AM tid, har udviklet sig i så stor en grad, at selv deres nærmeste omgangskreds er blevet positivt overraskede.

 

 

Sådan starter din salgskarriere hos os
  1. Vi afholder en samtale fra starten af din udviklingsrejse hos AM sales. Her bliver der sat mål for, hvad du forventer af din tid i AM sales og hvad vi forventer af dig.
  2. Du vil opleve at din nærmeste leder og vores uddannelseschef Riina Elvah Holm, konstant følger op på dig, for at sikre, at du når dine mål og at dine forventninger til dig selv og din fremtid udvikler sig yderligere.
  3. Du får din egen personlige salescoach eller teamleder, som står for vores grundige oplæring.
  4. Vi uddanner dig, mens du arbejder for os. På blot 6 måneder, kan du få dig en certificeret salgsuddannelse, for alle vores sælgere og ledere, bliver uddannet i arbejdstiden.
  5. 4 gange om året, kommer du på uddannelsesseminar.
  6. Har du en leder i maven, er der masser af karrieremuligheder i AM, samt en chance for at komme på vores eftertragtet leadership uddannelse.

 

 

 

 

“Det lyder voldsomt at sige, at et job kan ændre ens liv, men det gjorde det for mig”

– Kamilla Kristensen 33 år

Jeg havde egentlig en plan, om at blive kørende sælge, efter at jeg blev udlært i Matas. Men det var helt umuligt uden nogen form for erfaring. Jeg havde hørt flere steder, at hvis man blev en god Field Marketing sælger så ville man stå stærkt i salgsverdenen.

Det var en fremtidssikring jeg gerne ville have, men hvad det skulle betyde for mit liv havde jeg aldrig forestillet mig.

Jeg blev lært op af en erfaren Salescoach. Jeg var så genert i starten, at han måtte tage mig i hånden første gang jeg skulle kontakte en kunde, men derefter gik det hurtigt, og jeg blev lynhurtig grebet af hele stemningen omkring salget i felten.

Det lyder voldsomt at sige, at et job kan ændre ens liv, men det gjorde det for mig. Jeg gik fra at være en stille og forsigtig pige. Til at få massere af gåpåmod og en kæmpe positiv energi.