• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Riina Elvah Holm

Uddannelse & Kommunikationschef

 

 

Efter 5 år som selvstændig konsulent, hvor jeg har coachet utallige erhvervsledere, kom jeg til AM sales for at bygge en uddannelse for både sælgere og ledere.

Jeg er uddannet på Niels Brock Copenhagen Business College og har en merkonom i international handel og markedsføring. I erhvervslivet har jeg over 20 års erfaring i salg og ledelse og siden 2012 har jeg forsket i mennesket, med speciale i erhvervspsykologi.

Det er min viden, kombineret med et amerikansk uddannelsessystem, der udgør vores certificerede salg- og leder uddannelse hos AM sales.

 

Der mangler en generel respekt for erhvervet, som sælger

Det er væsentligt at huske på at ingen virksomheder ville eksistere, hvis der ikke var et salg af deres vare og ydelser. Jeg syntes der mangler en generel respekt for erhvervet som sælger, der efter min mening kræver en kæmpe selvindsigt, for at kunne præstere til UG.

Du har som sælger kun dig selv, at arbejde med – for produktet er altid sekundært.

 

Vores konkurrenter vil headhunte dig

Vil du virkelig lære hvordan du bliver en dygtig sælger, så er jeg sikker på, at vi kan finde en plads til dig.

Bliver du ansat hos os, skal jeg nok sørger for, at du får papirer på dine kompetencer og så prøve at holde vores konkurrenter fra, at headhunte dig. Det er nemlig en af vores største udfordringer – for vores dygtige medarbejdere er i høj kurs.

Vores konkurrenter vil betale godt for at få dig over til dem, bare fordi du har været hos os i 6 måneder.

GLEM DIT UDDANNELSESNIVEAU

Vi leder efter stærke personligheder