• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Oliver Brink Ladefoged

Salgschef Danmark

 

Jeg bestrider stillingen som Salgschef Danmark i AM og har mit daglige virke på tværs af vores 5 afdelinger rundt i landet.

Før jeg kom til AM arbejdede jeg i en større kommunikationsvirksomhed i udlandet hvor jeg bl.a. havde ansvaret for 50 medarbejdere samt et mindre ledelsesteam.

At være AMer er noget helt unikt og en stor mulighed for dem der gerne vil udvikle og dygtiggøre sig indenfor salg. Når du starter i vores virksomhed er en af de vigtigste ting, at du er klar på, at blive udfordret.

Et krav fra min side er, at du er energisk, brændende entusiastisk og har en stor interesse for at vil lære.

 

Du vil opleve, at vi tager dig og dine drømme ekstremt seriøst.

Vi er med dig hele vejen! AM værdsætter ambitiøse medarbejdere – hvad enten du har lyst til at udvikle og uddanne dig internt i AM, eller bruge AM som et springbræt til din videre karriere.

Jeg er personligt selv et menneske, som hungrer efter at få succes i min karriere. At presse mig selv til det ypperste, er sundt i min optik da man lærer, at takle nogle af de sider man ikke vidste man kunne håndtere.

Det daglige kick for mig er, at komme på dybt vand, løse avancerede udfordringer og sikre den nødvendige vækst på tværs. Jeg har en drøm om, at vækste AM sales yderligere, så vi bliver den største og mest attraktive kommunikationsvirksomhed i Danmark.

 

GLEM DIT UDDANNELSESNIVEAU

Vi leder efter stærke personligheder