• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Mike Nielsen

Partner & Adm. Direktør

 

Det er fedt og inspirerende for mig, at arbejde i AM, selv efter 12 år. Vi udvikler en masse dygtige unge mennesker, samtidig med at vi leverer nogle resultater til vores klienter, de ikke kan få andre steder.

12 år i denne hardcore branche har lært mig, at se tingene på andre måder, at tænke ud af boksen og IKKE være som alle de andre.

Hos AM kan vi flytte menneskers udvikling hurtigere og længere end de selv og andre troede var muligt.

Det at se andre mennesker udvikle sig, er absolut min største motivation for fortsat at drive AM.

Hver gang jeg ser hvordan en person stråler af liv og selvtillid, når de slår deres personlige rekorder eller opnår noget de ikke turde tro de kunne, er sindsygt berigende og giver mig endnu mere blod på tanden.

At vide at vi kan tænde et lys i et ungt menneske, at skabe og forme deres karriere og give dem noget med i bagagen de kan bruge resten af deres liv – er en kæmpe drivkraft for mig.

 

 

Du bliver dygtig hos os

Som ny sælger hos os, skal du være åben og klar. Du skal have en indre ild der brænder og kunne sætte et mål for, hvad du vil med din tid i AM.

Du bliver dygtig hos os, hvis ikke du er bange for at fejle og lære af det. Det kræver en ekstrem vilje og sult efter succes, alt sammen bundet op på en god portion godt gammeldags hårdt arbejde og dedikation til AM.

 

Mine mål for fremtiden i AM sales er

1. At vi bliver den mest eftertragtet salgspartner i Danmark, uagtet hvilken type af offline salg vi taler om, så er vi de bedste til at løse opgaven.

2. At sikre at alle medarbejdere både privat og erhvervsmæssigt, får erfaringer fra os med i bagagen, som de kan bruge resten af deres liv. Alle ansatte der har fået deres erhvervs opdragelse hos AM sales, er blandt de mest eftertragtede sælgere eller mellemledere i Danmark.

Folk der starter hos os, behøver nødvendigvis ikke at være de dygtigste sælgere fra starten, men det bliver de hos os.

GLEM DIT UDDANNELSESNIVEAU

Vi leder efter stærke personligheder