• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Tildeling af region og kontor

Tildeling af region og kontor

AM Sales & Marketing har regionskontorer i Aalborg og Århus. Begge nyindrette og nyrenoveret.

Hver region og kontor behøver en Regions Salgschef. Her er AM Sales & Marketing stolt over at kunne præsentere to af de mest erfarne mennesker fra Field Marketing i Danmark.

Torben Jepsen får tildelt Region Nordjylland med Aalborg kontoret. Torben har flere års erfaring med Field Marketing og har coachede og motiveret mange igennem hans tid, hvilket har gjort at Torben har opnået flotte resultater.

Salgsdirektør Anders Torp udtaler: ” Torben er en person vi alle kan lære noget af. Hans positive måde at være på smitter af på os alle. Han er en person der kæmper til det sidste for sit kontor, og altid leverer det lovet resultat!”

Keld Nielsen er bleven tildelt Region Midtjylland med Århus kontoret. At skulle være salgschef er ikke nyt for Keld, da han har været det før. Men nu har Keld fået den region han altid har villet have! Keld har også flere års erfaring med Field Marketing og er faktisk indehaver af adskillige flotte rekorder i Field Marketing.

Salgsdirektør Anders Torp udtaler: ” Keld har jeg arbejdet tæt sammen med i en længere periode. Keld er en person der sætter sig et mål – og når det! Hans mål er nu at opbygge hovedkonteret i Århus og region Midtjylland. Dette glæder vi os til at støtte Keld i.”

formagenda