• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Seminar April 2010

Seminar April 2010

Vi har vores to virksomhedspolitikker:

  • Vi ser ikke på alder, uddannelse eller erfaring
  • Vi vil kun uddanne, udvikle og forfremme fra egne rækker

Dette er og har været et hårdt stykke arbejde og skabe vækst virksomheden AM Sales & Marketing på, men er også en meget vigtig grundsten til at vi kan levere de resultater som vi altid har gjort, men også vigtigt for at kunne gøre det med den vækst vi ønsker og den succes vi ønsker for vores medarbejdere. Vi har aldrig sagt at AM Sales & Marketing er for alle – her kan vi kun bruge de mest hårdføre. Derfor kan medarbejderne i AM gøre sig fortjent til, at blive udvalgt til at deltage på vores seminarer, hvor vi over 2 dage hvert kvartal uddanner og udvikle kraftigt i at forstå hvad vi arbejder med og hvordan vi skal og må arbejde for at opnå succes!

På dette seminar blev Malene Espersen fra kontoret i København også forfremmet til fuld Teamleder efter, at have været i Teamleder trainee – Stort tillykke til Malene, som vi er sikker på har endnu mere potentiale at udløse!

Til hvert seminar bliver der taget et deltagerbillede – der bliver taget to – et normalt og et “power” billede – nedenstående er et “power” billede. Denne gang skulle øverste ledergruppe ikke deltage udover Sales Coach Torben Jepsen og nyudnævnt Salgschef Trainee Thomas Buus Nielsen.

formagenda