• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Opjusterer sammen med Natur-Energi

Opjusterer sammen med Natur-Energi

Natur-Energi A/S og AM sætter endnu mere damp på kedlerne!

Allerede inden testperioden er overstået, så er Natur-Energi og AM blevet enige om at sætte de store sejl op. Det er vigtigt, at vi smeder mens jernet er varmt og hver dag hvor den danske befolkning er uvidende om, at man nemt kan skifte elselskab, hvor man kan spare penge og gøre noget godt for klimaet, er en dag for meget!

“Natur-Energi er meget bevidste om at gadekommunikation kræver en høj grad af  professionalisme, således at kunderne får en god oplevelse og foretager et oplyst valg. Derfor lægger vi stor vægt på at opretholde en høj etisk standard i vores egen operation og hos vores samarbejdspartnere. Vi er derfor rigtig glade for samarbejdet med AM Sales, som arbejder meget bevidst med kvalificeret salg og kommunikation. Endvidere er vi glade for AM Sales er gode til at give feedback, fleksibilitet og løsningsforslag, som lægger rammerne for succes for begge parter.” Udtaler Søren Hoelgaard Justesen, som er ansvarlig for Partnerskab og Forretningsudvikling hos Natur-Energi A/S

Natur-Energi har lavet  et flot samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og har lavet et strømprodukt der hedder NØDSTRØM som AM tager med i felten og tilbyder forbrugeren sammen med det nuværende produkt REN ENERGI. (Læs mere om NØDSTRØM på www.natur-energi.dk)

Alle kontorer i AM Sales & Marketing opjusterer fra nu af og fremover omkring dette projekt.

formagenda