• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Nyt spændende projekt – Tellio

Nyt spændende projekt – Tellio

AM Sales & Marketing har startet samarbejde med det norsk fødte selskab Telio. (Dansk; Tellio)

Tellio leverer Bredbåndstelefoni til både private og virksomheder. Det der gør Tellio speciel på dette marked er en enkelthed udover det sædvanlige som bliver leveret med en kvalitet som er banebrydende på Bredbåndstelefoni markedet.

Prisen for dette produkt som Tellio leverer er også enkelt, billigt og meget konkurrencedygtigt!

Tellio blev lanceret i Norge i 2003 og blev noteret på Oslo Børs i 2006, som også var året, hvor Tellio kom på det danske marked.

AM Sales & Marketing skal stå for salget af dette produkt til virksomheder. AM Sales & Marketing udfører en test på 3 måneder, som skal ligge til grund for en udvidelse af projektet i AM regi. Her ser begge parter muligheden for, at bygge AM’s Field Marketing salg til private på samarbejdet.

Tellio koncernen har idag 150.000 kunder og omsatte i 2007 for 400 millioner.

Tellio har et koncept og produkt, som vi i AM Sales & Marketing kan stå indefor. Dette koncept og produkt skal vi nu virkelig sætte på landkortet og vise de danske virksomheder, at dette produkt er meget bedre og mere stabilt end det de har nu. Strategien er bleven lagt i godt samarbejde med Tellio og vi glæder os til at fremføre et flot resultat som altid.”, fortæller Markedsdirektør Mike Nielsen.

Se mere på www.Tellio.dk

formagenda