• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Nyt spændende projekt med Lovefilm A/S

Nyt spændende projekt med Lovefilm A/S

Lovefilm A/S og AM Sales & Marketing har valgt at indgå samarbejde.

Lovefilm A/S er en international virksomhed, der driver deres forretning over internettet. Konceptet bygger på leje af DVD film på nettet til en utrolig konkurrencedygtig pris, hvor Lovefilm ikke bestemmer hvor meget man får ud af hvad man betaler. Man betaler et månedligt beløb, og så kan man leje alle de film man vil og beholde den eller de pågældende film, så længe man vil, da der ikke er nogen afleveringsfrister eller bøder. Lovefilms koncept bygger på; Ingen bindingsperiode og porto & fragt er betalt. Et meget enkelt og rigtig godt koncept, som har betydet at Lovefilm i dag har 600.000 kunder.

AM Sales & Marketing skal stå for at udbrede kendskabet af Lovefilms navn og koncept. Derudover vil AM Sales & Marketing stå for salg og markedsføring af Lovefilms produkter igennem vores dygtige markedskonsulenter.

Projektet og samarbejdet med Lovefilm er meget spændende, da vi her bringer et internetbaseret produkt ud gennem Field Marketing. Lovefilms koncept er et godt eksempel på at selv det enkleste og billigste produkt kræver at blive præsenteret og forklaret ansigt til ansigt. Det bliver vores opgave at forklare Lovefilms kommende kunder om enkeltheden og brugbarheden af Lovefilms koncept“, fortæller Salgsdirektør Anders Torp

Markedsdirektør Mike Nielsen forklarer derudover: “Vi har lavet et setup til Lovefilm som bygger på flere ting. Konstant evaluering og forbedring – Salg og markedsføring så bredt og fleksibelt som muligt – Professionel og positiv service. Dette sat sammen med en fysisk markedsføring, som skal ligge til grund for en udbredelse af dette samarbejde over tid.”

Projektstart forventes den 21. April, hvor AM Sales & Marketing vil benytte både teams fra kontoret i Aalborg og Århus.

Læs mere om Lovefilm på www.Lovefilm.dk

formagenda