• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Nyt regionskontor i Odense

Nyt regionskontor i Odense

Efter 2 måneders planlægning og uddannelse af ledende medarbejdere har vi åbnet vores 5. kontor. Denne gang lå vores vækstplaner på at åbne regionskontor i Odense. Kontoret i Odense får tildelt Region Fyn som arbejdsområder.

Med åbningen af vores 5. kontor på blot 22 måneder beviser vi i AM Sales & Marketing, at vi er en vækstvirksomhed i en klasse for os selv. Region Fyn har vi set frem til med stor forventning om at åbne og vores klienter bliver uden tvivl også glade for at se at deres kundetilstrømning nu også kommer fra denne region. Kontoret har fået placering i Jernbanegade 26, som blot ligger 150 meter fra banegården og 100 meter fra gågaden.

Vores vækst fortsætter stadig på vores virksomhedspolitik om at vi kun uddanner, udvikler og forfremmer fra egne rækker. Mads Andersen bliver medansvarlig for opstarten af kontoret og går samtidig i ledertrainee i AM Sales & Marketing. Mads kommer fra kontoret i Aalborg, hvor han har bevist resultater på flere projekter, som har gjort at han er blevet taget i betragtning. Mads har også været udtaget til de seneste 2 uddannelsesseminarer i AM, hvor han har fået grundlaget til forståelsen af vores virksomhed.

I AM… AM Sales & Marketing – I AM UNBEATABLE!

Teamleder Mads Andersen på Odense kontoret

formagenda