• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Nyt Regionskontor i Herning

Nyt Regionskontor i Herning

AM Sales & Marketing slår nu dørene op for et nyt regionskontor i Herning. Efter vores opskrift om at uddanne, udvikle og forfremme fra egne rækker så er det selvfølgelig folk uddannet fra egne rækker der har fået muligheden for at starte et kontor op. Vi vil have de bedste folk i branchen og dem udddanner vi selv og giver dermed vores ansatte reelle karrieremuligheder.

Kontoret har fået placering midt i Herning og har region Midt & Vestjylland som arbejdsområde.

“Vi er idag det Field Marketing selskab i Danmark der leverer de bedste resultater set på volume og kvalitet, men for at kunne dække vores nuværende og fremtidige klienters projekter, så må vi dække et større areal geografisk og samtidig stadig vokse bemandingsmæssigt. Herning kontoret har været igang i 2 måneder og udvidelsen af dette kontor bliver ikke det sidste kontor i 2009!” fortæller Salgsdirektør Anders Torp

Det nyåbnet kontor og region bliver ledet og opstartet af Teamleder Marco Imhof som kommer fra kontoret i Aalborg, hvor han var en del af dette kontors ledergruppe. Marco er ny øverst ansvarlig for væksten i vores nye region og træder samtidig ind i øverste ledergruppe i Danmark. Marco får støtte af Markedskonsulent Camilla Riis som kommer fra hovedkontoret i Århus, men er nu en del af kontoret i Herning – Camilla bestrider for tiden en Wall Of Fame plads i AM Sales & Marketing på projektet Natur-Energi A/S.

Marco Imhof åbner det nye kontor i Herning

formagenda