• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Nyt projekt – Mobilselskabet M1

Nyt projekt – Mobilselskabet M1

Mobilselskabet M1 og AM Sales & Marketing har valgt at indgå samarbejde!

M1 er det hurtigst voksende mobilselskab i Danmark. Dette grundet nogle utrolig gode og konkurrencedygtige priser. Som kunde hos M1 vil der være mulighed for frihed. Et selskab, som ikke bestemmer hvad kunden skal bruge sit abonnoment til og forstår at en kundes behov kan variere over tid.

AM Sales & Marketing skal varetage salg og markedsføring af M1’s produkter. Dette vil komme til at foregå i hele Jylland. AM Sales & Marketings hovedkontor i Århus har sat et team tilrådighed til at løse opgaven i primært Midt- og Østjylland og regionskontoret i Aalborg har også sat et team tilrådighed.

Salgsdirektør Anders Torp udtaler: ” Samarbejdet med M1 forventer vi os meget af. Et samarbejde med store fremtidsudsigter. Vi mener, at vi i AM Sales & Marketing kan være med til, at M1 vil blive ved med at være det hurtigst voksende mobilselskab i Danmark!

Projektet startede først i marts måned, og de to teams tilknyttet projektet har allerede vist, at Field Marketing er uden tvivl den mest effektive og resultatgiven salgs- og markedsføringskanal der findes.

Se mere om M1 på www.m1.dk

formagenda