• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Ny stilling!

Ny stilling!

AM er i fremgang, men vil endnu højere op!

AM Sales & Marketing er det hurtigst voksende Field Marketing selskab i Danmark og vil nu sætte endnu mere vind i sejlende, for at kunne imødekomme vores klienters krav og vores egne mål!

Derfor er det glædeligt, at AM Sales & Marketing igen beviser at vi ansætter fra eget regi og denne gang er det Peter Justesen, som bliver ansat som Rekrutterings & Produktansvarlig.

Peters primære opgave vil ligge på, at rekruttere kraftigt udfra vores kontor i Århus, hvor målet for antal medarbejdere er højt og motiverende! I fremtiden vil Peter kunne bistå de andre kontorer med rekruttering og her påtænkes der i første omgang til de næste kontorer der ligger på tegnebrættet i Herning og Odense!

Peter kommer til at lette arbejdet enormt for vores ledere i Århus, som har gjort et flot ekstra stykke arbejde på rekrutteringsområdet de sidste 2 måneder. Peter er og bliver en vigtig brik i vores puslespil til vores mål i AM Sales & Marketing. Peter kender AM Sales & Marketings rutiner og krav rigtig godt efter hans 8 ugers lange traineeperiode og ved præcis hvilke personer vi ønsker i AM – Dette er skridt i den rigtige retning for, at sætte vores succes op i et højere gear, da vores virksomhed beror på dygtige medarbejdere” udtaler Salgsdirektør Anders Torp

formagenda