• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Ny erhvervsafdeling, jubilæum og en varm velkomst tilbage til 2 gamle kollegaer

Ny erhvervsafdeling, jubilæum og en varm velkomst tilbage til 2 gamle kollegaer

Vi er i AM ved at nærme os en lille milepæl, nemlig vores 10 års jubilæum. Det fejrer vi ved at udvide forretningen.

 

Allerede i Januar tilførte vi en telemarketingafdeling til AM sales og i dag d. 01.03.18 åbner vi vores første erhvervsafdeling op.

Denne afdeling har gennem længere tid været under udarbejdelse, da det var et stort ønske for os, at kunne udvide forretningen med en erhvervsafdeling. Vi har ville sikre os at dette nye skridt, blev taget korrekt og ordentligt – og det er vi mere end klar til nu.

Til AM erhverv har vi hentet 2 gamle kollegaer tilbage. Der er tale om Torben Jepsen, som er ansat som salgschef og Tim Mikkelsen der bliver AM erhvervs nye Key Account Manager.

 

Torben og Tim har tilsammen lukket mere end 12.000 kunder i AM regi.

Torben Jepsen og jeg har godt 11 års samarbejde bag os, og vi glæder os til at se ham lykkes med AM erhverv, som vi ved kun han kan.

Gennem 4 år har Tim Mikkelsen fået sin salgsopdragelse i AM og efter et par lærerige år udenfor AM, er han nu klar til at trække i AM trøjen igen og berige forretningen med hans mange kompetencer.

 

Nye skarpe, selvstændige og målrettede sælgere søges

Så kender du en profil der vil have lyst til at joine team AM erhverv eller blot den rejse vi er på hos AM sales, så smid en mail på karriere@amsales.dk. eller giv os et kald på 25306203 og hør om dine muligheder hos os.

 

– Mike Nielsen, Partner & Adm. Direktør

 

AM administrator