• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Nordjyske A/S vælger AM Sales & Marketing

Nordjyske A/S vælger AM Sales & Marketing

Nordjyske koncernen er en af de største virksomheder i Nordjylland med avisen Nordjyske som deres flagskib. Nordjyske har udviklet sig fra før i tiden til blot at være en nordjysk avis til at være et nationalt og internationalt Mediehus med førende medier indenfor aviser, magasiner, radio, tv, internet osv. Nordjyske koncernen har interesse i flere andre virksomheder i nordjylland og har også et stort ejerskab i et af nordjyllands andre flagskib Aalborg BK (AaB). I Nordjyske koncernen er der ansat ca. 1000 medarbejdere med en årlig omsætning sidste år på 1 mia.

Nordjyske har aldrig brugt at markedsføre og sælge deres avis via Field Marketing, men har over en længere periode haft ønsket om det. Som det Field Marketing selskab i danmark der leverer bedst og som også har et regionskontor i Aalborg som dækker hele Nordjylland, så var AM Sales & Marketing en naturlig samarbejdspartner.

AM Sales & Marketing kører en test over 3 måneder, hvor vores job bliver at sælge avisen Nordjyske via Field Marketing på en ny og professionel måde som de første indenfor avisbranchen i danmark. AM afsætter 4 sælgere og en Sales Coach af til testen af projektet som starter mandag den 17. august. Som en ekstra ting bliver vores opgave samtidig at markedsføre produktet Club Nordjyske til de mange eksisterende kunder som vi møder.

Se mere om Nordjyske avisen og koncernen på www.nordjyske.dk

formagenda