• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Natur-Energi A/S vælger AM

Natur-Energi A/S vælger AM

Natur-Energi A/S og AM Sales & Marketing er blevet enige om, at AM skal varetage salg og markedsføring af Natur-Energis strøm produkt.

Natur-Energi er et unikt selskab med et unikt produkt set i forhold til de andre udbydere af strøm på det danske marked. Natur-Energi er nemlig danmarks grønne energiselskab og det eneste af slagsen. Natur-Energi tilbyder simple klimavenlige løsninger til både private og erhverv. Med et skifte til Natur-Energi så reducerer man sit CO2-fodspor og dermed er man med til at påvirke vores klima og verden positivt med strøm fra vedvarende energikilder – uden at det behøver at koste ekstra!

Se mere om Natur-Energi på www.natur-energi.dk

AM Sales & Marketing skal sælge og markedsføre produktet REN ENERGI, som er det første og eneste strømprodukt der er udviklet og kontrolleret i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden (www.wwf.dk)

Kampagnen vil starte den 19. januar og udvides løbende til at foregå i hele landet!

Efter liberaliseringen i strømbranchen i 2003 har det været spændende, at følge udviklingen om hvem der vil byde sig ind på markedet. Vi har nøje fulgt med i hvem der er kommet på markedet, da vi i lang tid har ment, at Field Marketing er den rette kanal at bruge for et strøm og energi produkt. Vi mener nu, at vi har fundet den rette samarbejdspartner i Natur-Energi. Her er der tale om et produkt der vil gøre noget godt både for kunderne og ikke mindre vigtigt for klimaet!” udtaler Anders Torp

Året 2009 er i klimaets tegn, hvor der vil blive sat stor fokus på hvordan vi påvirker klimaet. Danmark er i 2009 værtsland for FN’s store Klimakonference COP15 i København.

formagenda