• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Lederuddannelsesseminar Juli 2009 + Forfremmelse

Lederuddannelsesseminar Juli 2009 + Forfremmelse

Det andet lederuddannelsesseminar i år blev afholdt i den 3. & 4. Juli og stedet for seminaret blev endnu engang Himmerland Golf Club. Denne gang havde 20 medarbejdere gjort sig fortjent til at deltage på seminaret, som denne gang bestod i uddannelse i AM Sales & Marketings manualer; Personale Manual, Sælger Manual, Teamleder Manual og Salgschef Manual. Der var lagt vægt på hvordan vi udøver ledelse i AM Sales & Marketing og en større forståelse for virksomhedens drift blev fortalt.

Traditionen tro så blev fredag aften brugt på at lære de andre at kende da medarbejderne kommer fra de forskellige kontorer rundt omkring i landet, og ser derfor ikke så ofte hinanden.

På seminaret blev Torben Jepsen også forfremmet fra Teamleder i Aalborg til Sales Coach i DK. Salgsdirektør Anders Torp fortæller: “Torben er den mest erfarne person i felten i Danmark i Field Marketing og kender vores rutiner rigtig godt. Han ved hvad vi i ledelsen mener med at vi altid vil levere de bedste resultater på volumen og kvalitet og arbejder der ud fra! Torben indtræder samtidig i øverste ledergruppe i Danmark og hans opgaver bliver at sørge for at være igangsætter og brandslukker – derudover bliver det at viderebringe erfaringer til vores nuværende og fremtidige Teamleder Trainees.”

formagenda