• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Konkurrencebetingelser

 

Se betingelser og kontakt info herunder: Denne Facebook & Instagram konkurrence er oprettet og drives af nedenstående:

AM Sales & Marketing
Boulevarden 30, 3 sal
9000 Aalborg
amsales@amsales.dk

I det følgende kaldet “konkurrenceafholder”.Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc. eller Instagram Inc. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook eller Instagram udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

 

Hvem kan deltage?

Det er kun brugere, der har en Facebookprofil eller Instagramprofil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en Facebookprofil eller Instagramprofil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook eller Instagram til enhver tid. Deltagere der ikke ‘synes godt om’ konkurrenceafholderen, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen.
For at deltage skal du give applikationen adgang til din profil og e-mailadresse. Det er nødvendigt for, at vi kan give dig direkte besked via e-mail, hvis du vinder.
Du giver også AM Sales & Marketing lov til at offentliggøre dit navn på siden, som vinder af konkurrencen.

 

Aldersbekræftigelse:

Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 18 år.

 

Præmier:

Præmien/præmierne består som beskrevet i selve opslaget på Facebook eller Instagram, til den pågældende dagsværdi. Der udtrækkes én eller flere vindere alt efter konkurrencens omfang. Vinderne afholder selv, pågældende konkurrenceafgift til SKAT. Ved udbetaling af et kontant beløb anses beløbet for B-indkomst, som vinderen selv skal indberette til SKAT.

 

Rettigheder:

Der forbeholdes ubetinget ret til, at udelukke e-mails, hvis der er mistanke om snyd.
Vi tager forbehold for trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, som AM Sales & Marketing ikke kan kontrollere.

 

Tidsforløb:

Sidste igangsatte konkurrence løber fra d. 5/1-18 kl. 8.00 til 31/1-18 kl. 14.00

 

Vinder:

Vinderen er den første som har tagget vores nyansatte medarbejder i opslaget. Personen skal have været ansat i 1 måned, før præmien bliver udbetalt. Vinderne findes og offentliggøres på AM Sales & Marketing facebookside, umiddelbart efter ansættelseskontrakten er underskrevet. Vinderne enten skrive en personlig besked til på AM Sales & Marketing facebookside eller skrive en mail på karriere@amsales.dk.

 

Kontakt:

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder på Email: amsales@amsales.dk