• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Vores klienter

AM sales håndtere mange forskellige salgsopgaver. Her nedenfor kan du læse om vores klienter, det stykke arbejde vi har udført for dem og hvorfor AM sales gang på gang bliver valgt, som det bedste bureau til at løse salgsopgaver.

Spilnu.dkVi skrev spillelystne kunder op til spilnu.dks sjove online spillemaskiner

Vores kunder fik adgang til en online verden af spillemaskiner, hvor man for få kroner, kunne spille mange timer og tilmed med store vinderchancer. Vi blev valgt til denne opgave grundet vores salgs- og kvalitetsresultater for tidligere klienter

PARKPARKBedre og billigere betalingsløsning til parkering

Vi solgte parkeringsabonnementer for Parkpark og kunderne fik en bedre og billigere betalingsløsning til parkering, således de feks slap for at stå i kø ved automaten, slap for p-bøder og tilmed parkerede til en billigere pris. Vi blev valgt til denne opgave grundet vores salgs- og kvalitetsresultater for tidligere klienter.

Skyttens sikringPrivatalarmer

Vi solgte privatalarmer, hvor kunden og huset var i centrum, via en personlig og dedikeret installatør. Vi blev valgt til denne test grundet tidligere resultater og referencer

Dansk BankformidlingUforpligtende møder med pengeinstituter

Vi booker møder for en række banker og sparekasser. Kunderne får et gratis og uforpligtende møde sat op med et pengeinstitut der matcher dem. Skifter kunden bank er det fordi de har fået et bedre økonomisk tilbud eller en bedre rådgivning. Vi blev valgt til opgaven grundet en voksende efterspørgsel fra flere pengeinstitutter.

CekuraTryghedsalarmer

Vi solgte tryghedsalarmer til ældre eller folk der havde behov for disse. Kunderne fik en alarm der hjemme, som var døgnbemandet. Vi blev valgt til opgaven grundet referencer fra tidligere klienter og de resultater vi havde skabt for dem.

LoverfilmFilmabonnementer

Filmabonnementer til filmsultne dansker. Vi blev valgt til opgaven da Loverfilm kunne se, at vi kunne give dem nye kunder som de ikke kunne hente online.

Jyske MedierAvisabonnementer

Vi solgte avisabonnementer for Jyske Medier og kunderne fik et abonnemen til en af aviserne under Jyske medier, hvor de kunne skræddersy det alt efter deres behov.

Horsens FolkebladAvisabonnementer

Vi solgte avisabonnementer for Horsens Folkeblad og blev valgt til denne opgave grundet vores flotte resultater for Nordjyske avisabonnementer.

NordjyskeAvisabonnementer

Vi solgte avisabonnementer for Nordjyske og blev valgt til denne opgave grundet vores store afdeling i Nordjylland, hvor vi kunne dække hele deres opland. Kunderne fik et abonnement til Nordjyskes avis, som de kunne skræddersy efter deres behov.

Natur-energiGrøn strøm til forbrugerne

Vi solgte grøn strøm til forbrugerne, samtidig med de kunne støtte et godt formål, f.eks. Folkekirkens Nødhjælp eller Verdens Skove. Vi skulle skaffe Natur-energi nye kunder og vi blev valgt til denne opgave grundet vores vækstplaner som harmonerede godt med Natur-energis. De ønskede at vokse hurtigt og det samme gjorde AM.

VNPFiskeolie

Vi solgte fiskeolie abonnementer direkte hjem til kunderne postkasser, for de aldrig løb tør. Vi blev valgt til denne opgave grundet vores tidligere resultater, samt anbefalinger fra tidligere samarbejdspartnere.

Silk´nEffektive hårfjerningsprodukter

Vi demonstrerede Silk´ns effektive hårfjerningsprodukter i alle METROS butikker og blev valgt til denne opgave grundet vores tilstedeværelse i hele landet.

Tellio erhvervBillig bredbåndstelefoni

Vi solgte billig bredbåndstelefoni for Tellio erhverv og blev valgt til denne opgave, da vi allerede havde leveret nogle pæne resultater for dem på Tellio privat.

Tellio privatBillig bredbåndstelefoni

Vi solgte billig bredbåndstelefoni for Tellio privat og blev valgt til denne opgave, da vi via vores kontorer i de 4 største byer i danmark, var repræsenterede lige der, hvor Tellio og ønskede det. Tellio privat ønskede samtidig også en salgspartner der arbejdede selvstændigt og ikke behøvede så meget opfølgning.

PlentiMobiltelefoni all inclusive abonnement

Vi solgte mobiltelefoni for Plenti og kunderne fik et all inclusive abonnement således de ikke skulle bekymre sig om ekstra regninger. Vi blev valgt til denne opgave grundet vores tidligere markante resultater for bl.a. Fullrate. Valget for Plenti var derfor let og AM var med helt fra starten af Plentis rejse.

M1Billig mobiltelefoni, uden opkaldsafgift

M1 ønskede kontinuerligt en stor mængde kunder og ikke kun sporadisk som ved en TV reklame. De ville være det aggressive teleselskab og det kunne de sammen med AM. Kunderne fik billig mobiltelefoni, uden opkaldsafgift, som de første i DK.

Bedre BoligSalg af magasiner

Vi solgte abonnementer for magasinet Bedre Bolig og blev valgt til denne opgave, grundet vores tidligere erfaringer og kendskab til salg af magasiner.

BredbåndNordLynhurtig og stabilt fiberbredbånd samt TV til dem der ønskede det

Vores kunder fik lynhurtig og stabilt fiberbredbånd samt TV til dem der ønskede det, da vi solgte for BredbåndNord. Vi blev valgt til denne opgave grundet vores salgs- og kvalitetsresultater fra tidligere klienter, samt store tilstedeværelse og kendskab til Nordjylland.

FullrateMobil og internet løsninger

Vi repræsenterer Fullrates produkter for at finde den optimale mobil og internet løsning til deres nye kunder. Vi kan skræddersy løsninger til hele husstanden og dette gøres på booket lokationer i hele landet.

Drømmer du om at gøre karriere

At være rigtig dygtig til dit arbejde eller blot at finde ud af, hvilke talenter lige præcis, du indebærer. I et job hos AM sales lærer vi dig det - alt det kræver, er lysten til at lære.
om 2 minutter kan du allerede have søgt nyt job - ansøg her