“Folk der starter hos os, behøver nødvendigvis ikke at være de dygtigste sælgere fra starten, men det bliver de hos os. Vi er med på siden hele tiden, hvor vi giver uddannelse, inspiration, vejledning og støtte. Udover dette vil nogle også opnå lederuddannelse på forskellige niveauer, alt efter deres kvalifikationer” Citat, Direktør Mike Nielsen

 

Vi søger sælgere med STORT drive!

Lyder det som dig? Så tilbyder vi en arbejdsplads, hvor vi vægter sammenhold højt og der er stor fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder i bureauet. Hos AM lever mottoerne ”Arbejde er en leg” og ”Jeg kan, Jeg vil, Jeg skal”- Så besidder du et stort drive, har krudt i røven, et stærkt vindergen og er du allerede en skarp sælger, der altid når de opsatte mål, eller ønsker du at blive det, så er det helt sikkert dig vi leder efter!

Jobbet

Som sælger i AM bliver du en del af et team på 4-6 personer, som hver dag skal bidrage til, at vi når de budgetter og mål vores klienter sætter op for os. Det er dig der er ansigtet ud af til for vores klient og møde potentielle kunder face-to-face. Hos AM bliver du ikke ansat til at blive underholdt, du skal være en del af underholdningen og selv bidrage. Du har ansvaret for, at de kunder vi møder, får det korrekte billede af klientens produkt og os som salgsorgan.

Hvem er du?

Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være nyuddannet eller godt i gang med din salgskarriere. Samtidig kan du identificere dig med følgende:

  • Tillidsvækkende og sulten efter succes
  • Elsker den direkte kundekontakt i en uformel og præstationsorienteret hverdag
  • Forstår sætningen ”Salg kommer før service”
  • Kan arbejde selvstændigt men trives også i fællesskab
  • Kan leve med at vi sætter høje – men realistiske – mål

Hvem er AM

Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. Hos AM har vi en flad organisationsstruktur og en dejlig uformel tone blandt alle. Alle ledere i AM har selv taget rejsen fra sælger til den lederstilling de i dag besidder. Vi kendt for at være hårde med fair, krævende og motiverende.

Hos AM betyder Du noget

Vi går efter succes for vores klienter – men det vigtigste er vore sælgere. Har Du som sælger hos os ikke succes, så får vores klient det heller ikke. Derfor har vi meget fokus på din udvikling, der gør, at du udvikler dig i den rigtige retning.
Hos AM er det ok at drømme stort og sigte højt, ingen mål er for store hos os – Vi vil guide, støtte og udvikle dig i den retning du ønsker. Alle ledere du møder hos os vil dig det bedste, da alle vores ledere præcis ved hvad du gennemgår, da de startede samme sted som dig.

Er stillingen noget for dig?
Så send en ansøgning til: karriere@amsales.dk. HUSK og skriv hvilket kontor du søger til i emnefeltet.

Vi ser frem til at høre fra dig!