• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Field Marketing er 2 eller flere mennesker der kommunikerer med hinanden

 

Det har altid eksisteret, men det var først i 1980’erne, at der blev sat et branchenavn på det og det blev gjort professionelt.

Field Marketing tog udgangspunkt i gadesalg, gennem årene har det udviklet sig, til at være en meget seriøs og organiseret branche, der er i et drive som ingen andre salgs- og markedsføringskanaler er.

Som Account Manager i Field Marketing leverer du salg og nye kunder til vores klienter. Du repræsenterer vores klienter på bookede lokationer, eksempelvis i et storcenter eller supermarked, hvor du på en frisk og innovativ måde finder værdifulde løsninger til private forbrugere.

Du modtager personlig udviklingstræning fra første dag, du starter hos os

Det er en del af vores uddannelsesprogram og ligegyldigt hvilken stilling du har eller din anciennitet, mener vi at ALLE vores medarbejdere fortjener at udvikle sig.

AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark og vi har i 10 år indhentet ca. 1 million underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af.

 

 

En typisk dag i Field Marketing

 

kl 08.00  Alle ledere møder ind og afholder morgenledermøde

kl. 09.00 Alle account managers er mødt!

kl. 09.00-09.15 AMs Kvalitetssikring

kl. 09.15 Morgensamling, som afsluttes med fælles kampråb

kl. 09.30-10.00 Afgang til location

Herefter går vi i gang med at passe salgsarbejdet. Kunderne kontaktes, behovet skabes, tilliden opbygges, behovet afdækkes og salget lukkes med en sikker og solid gennemgang. Vi arbejder hele tiden i tætte teams hvor vi konstant hjælper hinanden, bakker hinanden op og samlet når vore opsatte budgetter og mål.