• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

Det lyder voldsomt at sige, at et job kan ændre ens liv, men det gjorde det for mig.

Jeg havde egentlig en plan, om at blive kørende sælge, efter at jeg blev udlært i Matas. Men det var helt umuligt uden nogen form for erfaring. Jeg havde hørt flere steder, at hvis man blev en god Field Marketing sælger så ville man stå stærkt i salgsverdenen.

Det var en fremtidssikring jeg gerne ville have, men hvad det skulle betyde for mit liv havde jeg aldrig forestillet mig.

Jeg blev lært op af en erfaren Salescoach. Jeg var så genert i starten, at han måtte tage mig i hånden første gang jeg skulle kontakte en kunde, men derefter gik det hurtigt, og jeg blev lynhurtig grebet af hele stemningen omkring salget i felten.

Det lyder voldsomt at sige, at et job kan ændre ens liv, men det gjorde det for mig. Jeg gik fra at være en stille og forsigtig pige. Til at få massere af gåpåmod og en kæmpe positiv energi.

Jeg startede som sælger i AM i sommeren 2010, og gjorde det hurtigt klart for min øverste ansvarlig, at jeg ville have mere ansvar. Det førte til stillinger som Teamleder og Øverste Ansvarlig inden jeg i 2014 stoppede min tid i felten som Salgschef trainee for Region Nordjylland.

Det er nu 8 år siden at jeg startede i AM. Jeg er hele tiden blevet tilbudt nye og spændende jobmuligheder, så kørende sælger er jeg aldrig blevet. Takket være AM, og selvfølgelig også mine egne evne til at smøre ærmerne op, og suge til mig af de erfarne kræfter, kan jeg se hvordan jeg til stor forskel fra mange andre mennesker, har en positiv og frisk tilgang til livet, en stærk vindermentalitet og en kraftig viljestyrke.

Idag sidder jeg i AM’s backoffice. Jeg har mand og børn, så det passer helt perfekt ind i vores liv.

Kamilla Kristensen 33 år