• +45 6140 1141
  • amsales@amsales.dk

AM erhverv

I vores erhvervsafdeling, gør vi tingene på vores helt egen måde. Som Account Manager bruger du tiden i felten og ikke på kontoret eller i telefonen.

På denne måde får du en helt anden og bedre indgang til nye potentielle kunder. Oplevelsen af at blive kontaktet direkte af en sælger, giver et langt bedre resultat, et større commitment fra kunderne og gør dit job både sjovt og spændende.

De fleste Account Managers i AM erhverv kommer fra vores Field Marketingafdeling. Så derfor har de fra start lært, at være outgoing, opsøgende og ekstremt resultatorienteret.

Det er med denne salgsopdragelse vi sender vores erhvervs Account Managers i felten hver dag, hvor de tager ud og åbner døre hos nye potentielle kunder for vores klienter.

Erhvervs Account Managers er bindeleddet mellem kunden og klienten.

Dvs. at kunden altid kan ringe direkte til dig, hvis de måtte have behov for det. Det sikre en høj kvalitet og kortere responstid for dine kunder, da de ikke skal sidde i en lang telefonkø hos kundeservice.

En bedre oplevelse for kunden, som også bliver til bedre oplevelser for klienten. Det er et fokus, du som erhvervs Account Manager hos AM, skal have styr på.

 

 

En typisk dag i AM erhverv

 

Kl. 08.00 – Forberedelse til dagens møder i samarbejde med salgschefen
Kl. 09.00 til ?? – På farten og afholdelse af de bookede møder, samt tilsikre sig en konstant pipeline af nye bookede møder.

Hver Account manager får det fulde ansvar for sin egen region.

Salgsarbejdet foregår altid i felten. Vi er altid ude og møde de potentielle kunder ansigt til ansigt. Vi gennemgår det hele ude hos kunden og lukker salget der. Vi sender ikke så mange mails frem og tilbage, da dette er spild af tid og ressourcer. Mødet giver også kunden en anden tryghed og tillid til os som sælgere.

I erhverv arbejder man meget selvstændigt, med planlægning af møder og kørestruktur. Dog har man daglige snakke med salgschefen, således vi kan hjælpe hinanden så godt som muligt.

Via vores kvartalsvise afdelingsmøder, bruger vi en dag sammen alle erhvervssælgerne, hvor der udveksles erfaringer og der bliver lagt budgetter og mål for det kommende kvartal.